Review

Elmiplant demachiant pentru ochi cu extract de bumbac – Review

Salut! Ultima data cand am fost la shopping am uitat sa imi iau bifazicul de la Nivea asa ca mai in treacat am recumparat demachiantul de la Elmiplant. Mentionez ca l-am mai avut in urma cu ceva ani, asa ca am zis ca merg la sigur. Si nu m-am inselat. Fiind un demachiant de ochi simplu, nu ma asteptam sa inlature prea bine machiajul ochilor, insa chiar s-a descurcat admirabil. Bine, nu l-am testat si pe produse waterproof caci nu folosesc mai deloc, insa pentru mine e un produs bun.

Singura problema cu el este ca imi usuca ochii imediat dupa ce îl folosesc. Nu imi amintesc daca am mai patit asta cu el acum cativa ani. Plus ca uneori ma si ustura. Cred ca e ceva cu formula lui, desi, v-am spus, demachiaza foarte bine.

Ca solutie ca sa pot sa il folosesc, imediat dupa demachiere inlatur produsul cu putina apa si astfel nu mai am probleme.

In concluzie, este un produs bun si ieftin ( 12 lei), dar trebuie sa aveti grija in caz ca aveti ochii mai sensibili. Pana acum eu nu am dezvoltat sensibilitati la nivelul ochilor, dar deh..e un inceput pentru toate😁. O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s