Review

Review – Elizabeth Arden 8 Hour Great 8 Daily Anti-Pollution Anti Blue Light Defense Moisturizer SPF 35

De mult timp am cautat o crema 3 in 1, adica sa aiba spf ( folosesc produse cu acizi si atunci prefer o astfel de crema), sa fie hidratanta, dar lejera si sa intre repede in piele. Se pare ca am descoperit-o si se numeste Elizabeth Arden Great 8 Hour SPF 35. Mi-am achizitionat-o cand am fost in toamna lui 2019 in Austria si abia in vara am deschis-o. Este si aproape terminata, deci curand va ajunge la consumate.

Este o crema-gel care intra imediat in piele si nu se simte senzatia aceea greoaie pe care o lasa majoritatea cremelor cu spf. Este ideala pentru tenul meu gras, deoarece ii da exact doza necesara de hidratare si nu imi incarca deloc tenul. Este si o buna baza de machiaj, fondurile de ten se aplica frumos pe ten.

Crema-gel are o cantitate de 45 ml si vine ambalata intr-un tub cu pompita. Lista de ingrediente este destul de ok, are antioxidanti, tocopherol (vitamina E), dar doar spre sfarsit are ceva parfum si derivati din parfum. Am sa va pun mai jos lista cu ingrediente. Eu am dat 18 euro pe ea, dar la noi e destul de ridicat pretul, (comparativ cu Austria ). Pe Notino costa 130 lei. O voi recumpara cu siguranta, dar astept sa vad daca o prind la reduceri :)).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s