Fără categorie

Brandul lunii – Revox (5)

De vreo un an incoace am introdus in rutina mea de ingrijire cateva produse de la Revox. Nu le folosesc pe toate odata, mi-ar fi imposibil plus ca as face un amalgam de ingrediente si nu as mai vedea niciun rezultat. Le-am introdus treptat si am avut grija sa nu amestec diferite tipuri de acizi, ca sa nu imi ranesc tenul. Am sa insir pe rand, fiecare produs utilizat de la Revox.

1. Revox Just Caffeine 5% : sunt la a doua sticluță. Este un serum pentru zona ochilor, destinat in special ochilor obositi, incercanati. Eu nu am probleme deosebite cu cearcănele, insa trezindu-ma la 5 dimineata am nevoie ca ochii, adica zona ochilor sa arate luminoasa, fara cearcane adanci si fara imaginea aceea de ochi umflați.

2. Revox Just Salycilic Acid 2% : l-am utilizat de la sfârșitul verii pana pe la mijlocul toamnei, cand l-am terminat. Este un serum bun, chiar foarte bun, in special pentru tenul gras, cu imperfectiuni. Eu aici ma incadrez cu tenul si produsul a fost benefic pentru mine. Mi-a tinut sebumul sub control si nici coșurile nu mai apareau decat asa, razlet.

3. Revox Just Hyaluronic Acid 5% : este preferatul meu. Asa bine hidrateaza si intra repede în piele, incat nu imi vine sa cred, mai ales avand in vedere pretul mai mult decat accesibil – 28 lei. Are o textura lipicioasa, dar așa am citit ca este acidul hialuronic si este si spornic.Eu folosesc 2 picaturi de pipeta si imi este suficient.

Tot de la ei mi-am cumpărat recent si Serumul cu Squalane, Vitamina C, acidul azelaic 10% si blend oil. Nu am apucat inca sa le testez, dar ele sunt urmatoarele pe listă cand termin ce am inceput deja.

In concluzie, eu zic ca sunt niste produse mai mult decat ok si la niste preturi pentru toate buzunarele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s