Review

Review – The Ordinary Glycolic Acid Toner 7%

Hello! In articolul cu favoritele anului am introdus acest tonic de la The Ordinary, asa ca m-am gândit sa va expun mai detaliat parerea mea despre el. Am citit si vazut clipuri legate atat de acest produs, cât si despre acizi in general. Acest produs face parte din categoria acizilor AHA, adica alfa hidroxi acizi si actioneaza doar pana la nivelul epidermului.

De ce imi place acest produs? Am observat ceva schimbari? Evident ca da. Imi place ca exfoliaza usor pielea, dandu-i un aspect uniform si un luciu natural. Il folosesc de 3-4 ori pe saptamana, consider ca este suficient, se poate folosi atat ziua, cat si seara, dar eu prefer sa il folosesc seara, deoarece fiind un acid, pielea devine mai sensibila la razele solare. Evident,cine vrea poate sa il foloseasca dimineata, insa recomand sa se aplice o crema cu SPF dupa.

De cand il folosesc, tenul meu s-a imbunatatit vizibil, insa imi place cel mai mult faptul ca are un luciu sanatos si o culoare uniforma, iar petele post acneice s-au diminuat mult.

Lista de ingrediente este si ea curata, el fiind un produs care nu are alcool, ulei, silicon, gluten, alergeni.

Mai multe nu am ce sa spun despre el, deoarece pentru mine isi face treaba cu brio, insa merita încercat. Pretul lui este undeva 35-45 de lei, depinde de unde il luati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s