nefavorite👎

Dezamagiri #4

Hello! In perioada asta am avut la dispozitie mai mult timp decat in mod normal, si, deci am reusit sa imi selectez din „mormanul” de produse cosmetice ce anume imi place si ce nu. Pana acum o mai lalaiam, hai ca poate nu o mers atunci si o sa mearga dupa, poate nu stiu eu sa il folosesc etc. Acum nu, in capul meu s-a făcut o selectie dura 😂 si stiu clar cum stau lucrurile.

O sa incep cu pensula de fond de ten de la Revolution Pro care aplica bine, nu am ce sa ii reproșez, dar ii cad perii într-un mod ingrozitor. Pana si pe fata imi lasa 3-4 fire.

Șamponul Batiste in editie limitata ca si miros e ok, imi place. Ceea ce ma infioara este rezidul alb care ramane pe scalp. Si nu trece nici dupa un timp, se mai estompeaza, cu greu.

Liquid Chrome de la Barry M nu functioneaza cum mi-as dori eu. Este mult prea evident, prea luminos, prea incarca machiajul. Chiar daca pun mai putin de o fărâmă, tot urat arata si se aplica in relief. In clip am detaliat mai mult despre el.

Wibo lac de unghii. Nasoala oja, nu dureaza nicio zi. Sare de pe unghii sau chiar se exfoliaza, plus ca nu e opaca indiferent de cate straturi aplic.Nu o recomand

Deodorant spray Nivea Invisible Summer. Mda..invizibil de numai..de transpiri putin devine si vizibil si mirositor. Un mare NU!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s