Parfumuri

Experiența placuta la Beautik Haute Parfumerie Iulius Mall Cluj-Napoca

Hello! Nici bine nu am intrat in concediu, ca alergia la ambrozie, climă si alte flori etc. Si-a facut,din nou, intrarea in stil mare. Daca in prima saptamana de concediu am fost praf si pulbere, ei bine, in a doua am decis sa vin 5 zile la Cluj, asa ca de recuperare dupa alergie. Nu am scăpat de tot de ea, nici vorba, insa cred ca incepe sa isi piardă din putere pe masura ce avanseaza toamna. Anyway, sa trecem la lucruri serioase.

Ieri am ieșit la plimbare prin Cluj si bineinteles ca am aterizat si la Mall. Sephora, Make Up Shop si altele ma asteptau😂, doar nu puteam sa nu ma duc. La intrare in Iulius, este un boutique / butic tare sic si impunator : Beautik. Initial nu am vrut sa intru, stiind clar scorurile, insa chiar eram curioasa sa vad si alte tipuri de parfumerii, nu doar clasicele Douglas, Sephora, Kendra etc. Am ramas pur si simplu cu gura căscată. De la mirosurile tari si vibrante pana la aspectul sticlutelor.

Insa, ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost atitudinea angajatei de acolo. Nu era o intepata, cu aere de diva si privire gen „uite si la sarantoaca asta, ce cauta aici”,cum am intalnit in alte parfumerii.

Mi-a explicat calm si frumos tot despre brandurile de acolo, branduri mari gen Francis Kurkdjian, Amouage , Molinard etc. Bine, am intrat si ca am vrut foarte mult sa testez mult laudatul Baccarat Rouge, care m-a dat pe spate. Daca aveam atata banet la mine, il luam. Este un parfum misto de tot, dar are un pret imens, 1800 lei 75 ml. Poate, candva, o sa pun mana pe el..momentan ma multumesc cu mirositul😂.

Am vorbit cu fata in jur 40 minure, daca nu mai mult, luand la testare multe parfumuri. Fiind parfumuri de nisa, clar au ceva mult mai deosebit fata de ceea ce gasim peste tot. Deja mi s-a luat de cat La vie est belle simt peste tot. Detest din suflet parfumul ala😂, de cate ori il simt, fac criza de fiere..este singurul parfum cu care am patit asa ceva. Si e prea comercial, prea peste tot,prea mult.

Va spun sincer ca deja imi doresc din ce in ce mai tare sa îmi achizitionez cateva minunatii de acolo. Oricum vreau sa imi strang bani pentru Baccarat Rouge…in viata asta😂.

Dacă vreti sa aveti o cu totul alta experienta, sa vedeti si altceva, va recomand aceasta parfumerie. Sper sa dat si voi de o angajata asa ca lumea cum am dat eu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s