Descoperiri faine

Descoperirea anului 2020 : FOND DE TEN NYX CAN’T STOP WON’T STOP

Buna dimineata! Nu stiu daca si voi aveti „obsesia” de a testa si cumpara fonduri de ten in speranta ca il veti gasi pe „the one”, insa eu, de-a lungul timpului am ajuns sa colecționez astfel de produse. Nu este deloc benefica treaba asta, mai ales pentru portofel 😂 si nu va incurajez sa faceti ca mine.

Recunosc ca majoritatea fondurilor de ten pe care le detin sunt bune, nu excelează, insa nici nu pot sa ma plang de ele, cu cateva exceptii, dar las asta penteu un alt articol .La ultimele mele cumparaturi de pe Notino am decis că e cazul sa il adaug listei mele de fdt si pe renumitul Nyx Can’t stop won’t stop si bine am facut. Este, pentru mine, cel mai bun dupe pentru Estee Lauder Double Wear.

Fiind „adepta” unui ten cleios, caci uleios ii putin spus, pur si simplu am sarit de bucurie cand l-am testat. A fost dragoste la prima aplicare. Eu il am in nuanta Fair.

Este un fond de ten destul de lichid, cu acoperire medie/mare. Eu il aplic cel mai bine cu o pensula, mi se pare ca arata senzațional asa. Din punctul meu de vedere nu este nevoie de un al doilea strat, acopera bine de la inceput, poate numai daca aveți ceva imperfectiuni si simțiți nevoia, insa eu va recomand sa ramaneti la un strat, o sa va placa. Are un finish mat.

Nu se transfera. Cel putin din ce am vazut eu la prima aplicare, am vorbit la telefon si nu s-a transferat, am atins

cu degetele tenul putin si la fel, nu s-a transferat. Rezista pe tem intreaga zi,fara probleme si nu se simte incarcat tenul, lucru la care la Estee Lauder se simte treaba asta.

Per ansamblu,uniformizeaza bine tenul si il lasa mat si desi l-am purtat o singură data il iubesc deja si abia astept sa il folosesc iar,dar vreau sa gat ce am deja inceput. Nu v-as sugera un produs testat doar o dată , dar acesta m-a impresionat atata de tare inca de la prima aplicare incat nu m-am putut abtine. Vi-l recomand cu drag!

3 gânduri despre „Descoperirea anului 2020 : FOND DE TEN NYX CAN’T STOP WON’T STOP”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s