Review

Crema de ochi cu avocado de la Khiel’s- Review

Neata! Asa frumos a inceput luna iunie, soare, cald si acum s-a schimbat brusc..vijelii, ploi torentiale..unde o fi vara?? Pana cand apare iar soarele, astazi vreau sa va povestesc puțin despre crema minune de la Khiel’s. De-a lungul anilor, am incercat diverse creme de ochi, unele bune, altele mai putin bune, tot asteptand sa o gasesc pe EA. Am tot citit despre crema asta in blogosfera, am vazut-o si la fetele de pe youtube si totusi eram sceptica. Eu mereu am.senzatia ca ce ii prea laudat s-ar putea sa nu fie chiar pe măsură, stiti voi vorba aceea ca la pomul laudat sa nu te duci cu sacul. Ma bucur ca m-am inselat in privinta ei caci pentru mine crema asta este aleasa. Ce m-a dat pe spate:

Textura : eu nu am mai intalnit la niciun produs cosmetic o astfel de textura; la aplicare are o consistenta onctuoasa, destul de usor de intins pe piele. In timp ce este masata in piele,mie una mi se pare ca devine mai subțire, cam ca un ulei uscat. Se absoarbe rapid in piele, insa ramane o pelicula grasa la suprafata, nederanjanta. Nu modifica machiajul, adică in momentul aplicarii fondului de ten sau a anticearcanului nu migreaza, ceea cece ideal.

Hidratarea : mi-a placut in mod deosebit cum arata pielea ochilor dimineata. Nu aveam senzatia de piele uscată, care tine, din contra, arata sanatoasa si „hranita”.

Pentru mine, crema cu avocado de la Khiel’s functioneaza excelent si v-o recomand cu caldura sa o încercați. O gasiti in magazinele lor Khiel’s in doua variante se gramaj : la 14 grame, si costa in jur de 130 lei si 28 grame la pret de 200 lei.

https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8dc289699&unique=327327f00&redirect_to=http%253A//www.lila-rossa.ro

https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8dc289699&unique=1dfbc028f&redirect_to=https%253A//www.farmec.ro/miercurea-ai-din-plin-farmec-ro.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s