Review

Fond de ten Giorgio Armani Power Fabric

Hei! Într-unul din articolele trecute am zis ca voi face un review al fdt de la Armani, Power Fabric. Este destul de cunoscut, insa nu am vazut multe pareri legate de el. Este, ce ii drept si un fond de ten nu foarte accesibil si am o relayie de love-hate cu el.

Ce imi place cel mai mult la el este ca arata super natural pe ten si nu se simte ca il porti. Un al plus il are si faptul ca are spf 25. Eu nu sunt o fanatica a spf-ului, dar apreciez ca are si asa ceva. Este disponibil intr-o varietate de nuante. Eu am nuanta 3.25 si desi e usor galbuie se adaptează repede nuantei tenului.

In ultima vreme, ce am observat eu la el este ca mi se imprastie de pe fata.. Bine nu se observa asa tare, incat sa fiu nevoita sa il iau jos in momentul ala, dar e deranjant. Nu se aplica bine dupa primer. Asta am observat iar. Am folosit doua primere diferite si nu se pupa.

Este destul de rezistent, chiar daca pe parcursul zilei imi mai luceste fata, nu e ceva de speriat. Prețul insa este de speriat😂.

Daca l-as recumpara:da si nu. Da pentru aspectul sau natural și ca nu se simte pe ten, nu datorita faptului ca uneori se mai separa pe ten ( nu întotdeauna) si pretul,in jur de 260 lei.

Fondul de ten il gasiti in magazinele Douglas. Poate daca aveti card si prindeti o reducere ca lumea, merita sa il incercati.

2 gânduri despre „Fond de ten Giorgio Armani Power Fabric”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s