nefavorite👎

Dezamagiri #3

Nu scriu eu prea des despre genul asta de produse , caci rar mi se întâmplă sa nu imi placa ceva. Nu știu cum de am norocul sa imi cumpar ceva si sa imi placa imediat.
Nu e cazul cu cele doua produse din imagine.
Deodorantul roll on de la Garnier e pur si simplu catastrofal. Te dai cu el si puți 😂.Nu rezista decat maxim 3 ore, dupa care transpiri excesiv și mirosi de muti 3 stații de metrou. Eu nu am deloc probleme cu transpiratia, rar patesc asa ceva, insa deodorantul asta m-a „dat pe spate” 😂. Scrie pe el ca nu are aluminiu si cred ca asta reprezinta o problema in general si la alte marci.
Al doilea produs este un rimel de la Oriflame, „The One 5 in 1 Wonderland Mascara”. Nu imi place, nu arata fain pe genele mele. Singurul lui plus este ca separa bine genele intre ele. Eu am gene lungi si dese, iar acest produs nu face mai nimic. Mie imi place sa am gene frumos separate, pline de volum si lungi, ori el la ultimele doua puncte nu face fata. Pentru un aspect foarte natural al genelor, merge, e ce trebuie, insa eu caut cu totul altceva la un rimel.
Cam asta ar fi de zis la acest capitol. Mai utmeaza unul de acest gen, insa momentan testez cat mai mult dintr-un produs, ca sa pot fi convinsa ca nu funcționează.
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s