Fără categorie

MAC Fix Plus Prep and Prime VS Too Faced Peach Mist

Hola! Incet, incet trece si vara asta.. parca nu imi vine a crede, dar asta e, si am avut ocazia sa testez doua bine cunoscute produse de make up de la doua branduri mari:MAC si TOO FACED.

Sincera sa fiu, cu Mac nu am prea avut eu de a face, poate si fiindca eu evit sa folosesc zilnic produse profesionale, insa un ruj si un spray fixator tot am luat. ☺️

Fix Plus este un spray fixant matifiant, simplu, fără miros sau altceva (fiind prima oara cand il achiziționez am preferat varianta asta) care promite sa seteze machiajul pe durata intregii zile. L-am testat destul de mult, si, uneori imi place, alteori ba. Eu folosesc pe perioada verii bb cream, caci mi se pare prea greu orice fdt. Nu stiu de ce, uneori machiajul era perfect, alteori luceam de numai (am ten gras apropo). Un alt punct care nu imi place la Fix Plus este ca lasa dâre pe fata. Asta am observat ceva mai tarziu si de fiecare data cand il aplicam am urmarit sa vad daca tot asa pulverizeaza si da. In rest, e un produs bun si nu regret ca l-am cumparat. Pretul sau este de 90 lei.

La polul opus, am numai cuvinte de lauda pentru Too Faced Peach Mist. Are un miros senzational de piersica, se aplica perfect, fara sa lase dâre, iar machiajul arata mai mult decat ok si dupa 8 ore de lucru. L-am achiziționat in varianta de 30 ml (60 lei) si cu siguranta o sa il iau pe cel full size.

Dintre cele doua spray-uri, tind spre cel de la TF, căci nu as vrea sa imi alunece bb cream-ul de pe fata cand ma astept mai putin.😁

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s