Fără categorie

Rutina mea de ingrijire a tenului seara

Bunaa! Dupa ce v-am aratat ce produse folosesc eu pentru îngrijirea tenului dimineața, a sosit momentul sa va spun câte ceva si despre rutina de seara a tenului meu. In mare, nu folosesc prea multe produse, deoarece am tenul gras si nu imi ace sa il incarc.. Prefer sa il simt cat mai lejer posibil.

Pentru curatarea tenului folosesc minunata spuma de curatare de la Nala de care v-am vorbit in articolul trecut. Aplic apoi un toner, eu il folosesc pe cel cu 5% acid glicolic de la Pixi, imi place tare mult, m-a scapat de unele pete pe care le-am mai avut in urma unor cosuri pe care le-am zgandarit eu😁.. Acum am varianta mica a lui caci l-am luat la set cu un cleanser si o masca.

Urmatorul pas in ingrijirea tenului este hidratarea zonei ochilor si folosesc crema de ochi antipoluare de la Yves Rocher de care v-am spus in articolul cu rutina de dimineata,ur.at de aplicarea unui ser, si eu il folosesc pe cel de la Douglas – Clear focus. Stiu ca am mai mentionat de el într-unul din haul-uri si ma cam deranja ca are alcool denat al 3 lea in lista parca si parfum. Ei bine, nu am vazut sa imi cauzeze nicio problema si chiar imi place cum se simte. E un ser cu o textura mai cremoasa fata de alte serumuri.

Ultimul produs pe care il aplic la final este crema de la Ziaja cu manuka si acid mandelic. Este o crema foarte buna pentru tenul gras, deoarece acidul mandelic exfoliază usor tenul pe parcursul noptii.

Aceasta e rutina mea de ingrijire, produse mai putine, dar calitative si imi merge grozav asa.☺️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s