nefavorite👎

Dezamagiri #1

Nu scriu eu prea des articole cu si despre produse nasoale, dar am dat peste doua „chestii” care pur si simplu m-au scos din sarite. Le-am testat pe o perioada ceva mai mare ca sa fiu convinsa in totalitate de ele.

Primul este acest CC cream de la Gerovital care, cică este destinat tenului gras/acneic. Apa de ploaie. In primul rand, desi l-am cumpărat in nuanta light, care este si cea mai deschisa, pe tenul meu e galben😂.. Am aplicat si pudra ca sa ajustez nuanta cat de cat si surpriza..oxideaza in ultimul hal.

In al doilea rand, fiind un produs pentru ten acneic, este mult prea hidratant. Ma gandesc ca si asta e o cauza pentru care oxideaza asa. Nu imi place deloc produsul si am de gand sa il azvarl cat colo sa nu il mai vad.

A doua dezamagire o reprezinta mascara de la Bourjois Volume Reveal. L-am prins intr-un set cu creion si blush si ma bucur ca nu am dat 70 lei pe el singur. Este o porcărie..nu da volum genelor deloc , le lipeste urat si colac peste pupaza, dupa un timp relativ scurt de purtat, curge. Arata groaznic pe genele mele si deși ambalajul e chic, eu tot il detest. Sigur, produsul nu mi se potrivește mie, dar poate la altcineva funcționează mai bine.

Cum am mai spus, eu rareori dau peste produse care sa nu mi se potrivească, însă astea sunt pentru mine, destul de slabute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s